World of Education Global Organization


Reasoning | Multiple Choice Questions (MCQ) Choose Part Part A

Q1 - 1000, 200, 40, ......?
A. 8
B. 10
C. 15
D. 20
Answer - A
Detail - No Details

Q2 - 5.2, 4.8, 4.4, 4, ......?
A. 3
B. 3.3
C. 3.5
D. 3.6
Answer - D
Detail - No Details

Q3 - 2, 6, 18, 54, ......?
A. 108
B. 148
C. 162
D. 216
Answer - C
Detail - No Details

Q4 - 80, 10, 70, 15, 60, ......?
A. 20
B. 25
C. 30
D. 50
Answer - A
Detail - No Details

Q5 - 544, 509, 474, 439, ......?
A. 404
B. 414
C. 420
D. 445
Answer - A
Detail - No Details

Q6 - 201, 202, 204, 207, ......?
A. 205
B. 208
C. 210
D. 211
Answer - D
Detail - No Details

Q7 - 2, 4, 6, 8, 10, ......?
A. 11
B. 12
C. 13
D. 14
Answer - B
Detail - No Details

Q8 - 14, 28, 20, 40, 32, 64, ......?
A. 52
B. 56
C. 96
D. 128
Answer - B
Detail - No Details

Q9 - 1.5, 2.3, 3.1, 3.9, ......?
A. 4.2
B. 4.4
C. 4.7
D. 5.1
Answer - C
Detail - No Details

Q10 - 31, 29, 24, 22, 17, ......?
A. 15
B. 14
C. 13
D. 12
Answer - A
Detail - No Details

Next Page   
   Previous Page
Please Like and Share...