World of Education Global Organization


Series | Multiple Choice Questions (MCQ) Choose Part Part A

Q1 - 5, 27, 61, 122, 213, 340, 509?
A. 27
B. 61
C. 122
D. 509
Answer - A
Detail - No Details

Q2 - 11, 5, 20, 12, 40, 26, 74, 54?
A. 5
B. 20
C. 40
D. 26
Answer - C
Detail - No Details

Q3 - 2, 3, 4, 4, 6, 8, 9, 12, 16?
A. 3
B. 6
C. 9
D. 12
Answer - C
Detail - No Details

Q4 - 5, 10, 40, 80, 320, 550, 2560?
A. 80
B. 320
C. 550
D. 2560
Answer - C
Detail - No Details

Q5 - 1, 3, 10, 21, 64, 129, 356, 777?
A. 21
B. 129
C. 10
D. 356
Answer - D
Detail - No Details

Q6 - 25, 36, 49, 81, 121, 169, 225?
A. 36
B. 49
C. 169
D. 225
Answer - A
Detail - No Details

Q7 - 1, 5, 5, 9, 7, 11, 11, 15, 12, 17?
A. 11
B. 12
C. 17
D. 15
Answer - B
Detail - No Details

Q8 - 56, 58, 62, 70, 84, 118, 182?
A. 58
B. 62
C. 84
D. 118
Answer - C
Detail - No Details

Q9 - 196, 169, 144, 121, 101?
A. 101
B. 121
C. 169
D. 196
Answer - A
Detail - No Details

Q10 - 3, 2, 8, 9, 13, 22, 18, 32, 23, 42?
A. 8
B. 9
C. 13
D. 22
Answer - B
Detail - No Details

Next Page   
   Previous Page
Please Like and Share...