Sports | Multiple Choice Questions (MCQ) Choose Part Part A

Q1 - VB Chandrasekhar, who passed away recently, was associated to which sports?
A. Basketball
B. Cricket
C. Football
D. Hockey
Answer - B
Detail - No Details

Q2 - Who has become the first Indian to win gold at the World Junior Wrestling Championships after 18 years?
A. Akash Antil
B. Parveen Malik
C. Vijay Patil
D. Deepak Punia
Answer - D
Detail - No Details

Q3 - In the U.S. open who became the first Japanese player to win the women's singles series title
A. Serena Williams
B. Venus Williams
C. Naomi Osaka
D. None of these
Answer - C
Detail - In September, she won the US Open, defeating 23-time major champion Serena Williams in the final to become the first Japanese player to win a Grand Slam singles tournament. She won her second Grand Slam title at the 2019 Australian Open. Wikipedia

Q4 - Which country’s football team has lifted the 2018 Intercontinental Cup football title
A. India
B. SriLanka
C. Kenya
D. Argentina
Answer - A
Detail - No Details

Q5 - Who has won the men’s singles French Open tennis tournament 2018
A. NovakDjokovic
B. DominicThiem
C. RogerFederer
D. Rafael Nadal
Answer - D
Detail - No Details

Q6 - Which city has organised the Asian Games the most
A. Bangkok
B. Beijing
C. New Delhi
D. Tokyo
Answer - A
Detail - No Details

Q7 - Which country will organise the 19th Asian Games
A. Japan
B. India
C. Qatar
D. China
Answer - D
Detail - No Details

Q8 - Who is the Mascot of 18th Asian Games
A. Poppo and Cuccu white pigeons
B. Appu an elephant
C. Pan Pan the Panda
D. Bhin Bhin the bird of paradise, Atung the deer, Kaka the rhino
Answer - D
Detail - No Details

Q9 - What is the motto of the 18th Asian Games
A. Unite the Asia
B. Better future of Asia
C. Energy of Asia
D. Strong and united Asia
Answer - C
Detail - No Details

Q10 - How many editions of Asian games have been organized so far
A. 17
B. 32
C. 53
D. 39
Answer - A
Detail - No Details

Next Page   
   Previous Page
Please Like and Share...
World of Education Global Organization,Wedugo App,gk questions,quiz questions,general knowledge questions and answers,general knowledge quiz with answers,general knowledge quiz and answers,science quiz questions and answers,free quiz questions and answers,easy quiz questions and answers,science quiz questions,free quiz questions,ask questions,basic knowledge quiz,basic science questions,free general knowledge test,general quiz questions with answers,gk knowledge test,good general knowledge questions,good q and a questions,mcq mcqueen,mcq question and answer,mcq questions for medical students,multiple choice questions and answers,multiple choice questions examples,multiple choice questions sample,multiple choice questions with answers,multiple choice quiz questions,multiple choice test questions in english,multiple question quiz,online general knowledge quiz,practice multiple choice questions,q&a questions,quiz questions with answers,science practice,science quiz questions and answers,science test,the general knowledge