World of Education Global Organization


Surds and Indices | Multiple Choice Questions (MCQ) Choose Part Part A

Q1 - How many numbers less than 1000 are multiples of both 10 and 13?
A. 9
B. 8
C. 6
D. 7
Answer - D
Detail - No Details

Q2 - If A6A is divisible by 11, then the value of A is ?
A. 6
B. 3
C. 9
D. 1
Answer - B
Detail - No Details

Q3 - When (6767 +67) is divided by 68, the remainder is_____?
A. 1
B. 63
C. 66
D. 67
Answer - D
Detail - No Details

Q4 - The product of 2 numbers is 1575 and their quotient is 9/7. Then the sum of the numbers is ?
A. 74
B. 78
C. 80
D. 90
Answer - C
Detail - No Details

Q5 - 25*25*25*25*=5(Power) ?
A. 7
B. 5
C. 6
D. 8
Answer - D
Detail - No Details

Q6 - (25)7.5 x (5)2.5 ÷ (125)1.5 = 5?
A. 8.5
B. 13
C. 17.5
D. 16
Answer - B
Detail - No Details

Q7 - Evaluate 2560.16×(256)0.09 ?
A. 4
B. 8
C. 16
D. 2
Answer - A
Detail - No Details

Q8 - The value of (256)5/4 is ?
A. 3 hrs 860 min
B. 11 hrs 562 min
C. 7 hrs 1024 min
D. 7 hrs 1020 min
Answer - C
Detail - No Details

Q9 - (0.04)-1.5 = ?
A. 250
B. 125
C. 25
D. 625
Answer - B
Detail - No Details

Q10 - The value of [(10)150 ÷(10)146] is?
A. 1000
B. 10000
C. 100000
D. 1000000
Answer - B
Detail - No Details

Next Page   
   Previous Page
Please Like and Share...