calendar | Multiple Choice Questions (MCQ) Choose Part Part A

Q1 - On 8th Feb, 2005 it was Tuesday. What was the day of the week on 8th Feb, 2004?
A. Tuesday
B. Monday
C. Sunday
D. Wednesday
Answer - C
Detail - No Details

Q2 - The last day of a century cannot be?
A. Monday
B. Wednesday
C. Tuesday
D. Friday
Answer - C
Detail - No Details

Q3 - How many days are there in x weeks x days?
A. 7x2
B. 8x
C. 14x
D. 7
Answer - B
Detail - No Details

Q4 - On what dates of April, 2001 did Wednesday fall?
A. 1st, 8th, 15th, 22nd, 29th
B. 2nd, 9th, 16th, 23rd, 30th
C. 3rd, 10th, 17th, 24th
D. 4th, 11th, 18th, 25th
Answer - D
Detail - No Details

Q5 - If 6th March, 2005 is Monday, what was the day of the week on 6th March, 2004?
A. Sunday
B. Saturday
C. Tuesday
D. Wednesday
Answer - A
Detail - No Details

Q6 - Today is Monday. After 61 days, it will be?
A. Wednesday
B. Saturday
C. Tuesday
D. Thursday
Answer - B
Detail - No Details

Q7 - What will be the day of the week 15th August, 2010?
A. Sunday
B. Monday
C. Tuesday
D. Friday
Answer - A
Detail - No Details

Q8 - What was the day of the week on 17th June, 1998?
A. Monday
B. Tuesday
C. Wednesday
D. Thursday
Answer - C
Detail - No Details

Q9 - What was the day of the week on 28th May, 2006?
A. Thursday
B. Friday
C. Saturday
D. Sunday
Answer - D
Detail - No Details

Next Page   
   Previous Page
Please Like and Share...
World of Education Global Organization,Wedugo App,gk questions,quiz questions,general knowledge questions and answers,general knowledge quiz with answers,general knowledge quiz and answers,science quiz questions and answers,free quiz questions and answers,easy quiz questions and answers,science quiz questions,free quiz questions,ask questions,basic knowledge quiz,basic science questions,free general knowledge test,general quiz questions with answers,gk knowledge test,good general knowledge questions,good q and a questions,mcq mcqueen,mcq question and answer,mcq questions for medical students,multiple choice questions and answers,multiple choice questions examples,multiple choice questions sample,multiple choice questions with answers,multiple choice quiz questions,multiple choice test questions in english,multiple question quiz,online general knowledge quiz,practice multiple choice questions,q&a questions,quiz questions with answers,science practice,science quiz questions and answers,science test,the general knowledge